COLABORATORIUNIMAT

UNIMAT Sibiu este o companie din Romania care are ca obiect de activitate vanzarea de materiale de constructii.Ambient distribuie o serie de materiale pentru constructii de la producatori, cum ar fi:Knauf, Wienerberger, Macon, Hark, PFT, Stihl, Ytong, Holver, Vitex, Isopor, Lasselsberger-Knauf, Lindab, Bramac, Tondach, Creaton, Lafarge-Holcim, CRH, Siceram, Elis Pavaje, Swisspor, Roto, AMF.


BRAMAC

Bramac este o companie producătoare de tigle din beton din Romania. Compania detine, din 2004, o unitate de productie la Sibiu, cu o capacitate de productie anuala de circa 13 milioane de tigle si are o cota de 18% pe piața totala a invelitorilor pentru acoperis. Firma este detinuta de compania Bramac Dachsysteme International, din Austria, controlata de grupurile Wienerberger (Austria) și Lafarge (Franta)


AMBIENT

Ambient Sibiu este o companie din Romania care are ca obiect de activitate vanzarea de materiale de constructii.Ambient distribuie o serie de materiale pentru constructii, profile metalice, materiale din ceramica (gresie și faianta), obiecte sanitare, materiale termofonoizolante, mobila și parchet.


Ce inseamna inovatia pentru tine? Contacteaza-ne pentru a afla ce inseamna pentru noi!

Responsive image

Cea mai mare satisfactie este increderea primita de la un partener. Pentru aceasta incredere noi lucram zi si noapte, atat fizic cat si intelectual, ca sa transformam visele in realitate.

CONTACTEAZA-NE

Piata Iancu de Hunedoara nr. 16

Telefon: 0724 089 992

E-mail: office@gypsconstruct.ro

Program: Luni-Vineri 07:00-17:00

MAI MULTE INFORMATII

PORTOFOLIU

SERVICII

COLABORATORI

NEWSLETTER