Peste 200

Clienti fericiti

Peste 200

Proiecte finalizate cu succes

Peste 10

Ani de experienta

Peste 200.000 mp

De zidarie

MISIUNEA NOASTRA


Gyps Construct este o societate de constructii ambitioasa, cu misiunea principala de a infrumuseta orasul Sibiu. Calitatea, fiabilitatea si serviciile excelente reprezinta fundatia peste care construim. La noi aspectul, utilitatea, siguranta si accesibilitatea sunt la fel de importante. Avand deja 10 ani de experienta tratam orice proiect nou ca pe o oportunitate de a pune in practica expertiza echipei. Nici o sarcina nu este prea dificila pentru noi, ba chiar, provocarile noi ne incanta si ne indeamna sa ne perfectionam techinicile.


Centrul atentiei noastre este clientul si dorintele sale. Cu noi viziunea dumneavoastra va capata o forma fizica. Printr-o colaborare stransa oferim solutii personalizate pentru orice problema, cu o finalizare garantata. Bunastarea echipei noastre si a oamenilor din jur este prioritara, pentru acest scop am dezvolltat o cultura de lucru axata pe siguranta .Pasiunea noastra este sa inovam prin idei sustenabile modelate dupa personalitatea clientilor nostrii. Mentinem un standard inalt de etica in lucru, avand in vedere interesul clientului, dar si a comunitatii din jur. Prin cresterea inteligenta si un mediu focusat pe colaborare si creativitate dorim sa prezentam noi oportunitati clientilor si colaboratorilor nostrii. Livram servicii calitative si consistente, cu ajutorul cunostintelor dobandite in urma anilor de activitate.

CE FACEM?


Construim, renovam si cream placeri pentru cei cu un ochi pentru frumos. Prin serviciile noastre de inalta calitate aducem satisfactie clientilor nostri, dar nu numai! In acelasi timp protejam mediul inconjurator, inbunatatim vieti si accesam noi oportunitati.

RESTAURARE CLADIRI ISTORICE

Traditia, cultura si istoria trebuie protejata. Restaurarea este o arta pentru noi si ii acordam atentia si respectul cuvenit.

CONSTRUCTII DE IMOBILE

Ideile ambitioase si provocarile ne tin in forma. Originalitatea si eficienta sunt fundatia noastra. Imobilul visat poate deveni realitate.

REALIZARE PAVAJE

Finetea si acuratetea sunt abilitati de neinlocuit din trusa de unelte a echipei noastre. Pavajele realizate de noi vor fi mereu simetrice.

VALORILE NOASTRE


INTEGRITATE

Integritatea pentru noi inseamna sa fim mereu onesti cu clientii nostrii si sa ne tinem de principii morale puternice.

OAMENI

Colaboratorii nostri sunt profesionisti pasionati, cu o dedicatie deosebita pentru munca lor si satisfactia dumneavostra.

SIGURANTA

Etica noastra de lucru nu lasa loc de incertitudine. Suntem mereu prudenti si punem siguranta celor din jur si a echipei pe primul loc.

CALITATE

Fiind mandri de lucrarile noastre, ne asiguram ca acestea vor fi surse de placere pentru un timp indelungat.

Ce inseamna inovatia pentru tine? Contacteaza-ne pentru a afla ce inseamna pentru noi!

Responsive image

Cea mai mare satisfactie este increderea primita de la un partener. Pentru aceasta incredere noi lucram zi si noapte, atat fizic cat si intelectual, ca sa transformam visele in realitate.

CONTACTEAZA-NE

Piata Iancu de Hunedoara nr. 16

Telefon: 0724 089 992

E-mail: office@gypsconstruct.ro

Program: Luni-Vineri 07:00-17:00

MAI MULTE INFORMATII

PORTOFOLIU

SERVICII

COLABORATORI

NEWSLETTER